(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

S I M  S A L A  B I M  V I  F A T T A R  I N G E N T I N G !

Uppdragsgivare: Grand Hotell i Lund, Res & Mat Mässa, Malmö Kommun, Astra, Jobb Malmö, Ingelstad Kalkon, Sparbanken Skåne, Landskrona Kommun, Lunds Kommun, Probi AB, Sensus, Åkerlund & Rausing, Svenska Kyrkan.

Creativity by Magic™

KONFERENSER

KUNDTRÄFFAR

FRUKOSTMÖTEN

SEMINARIER

KICK-OFF

MÄSSOR

EVENT

JUBILEUM

ÖVERRASKA MED NÅGOT ANNORLUNDA!

Jag har nu ett bonuserbjudande för företag och organisationer. Anlita mig som föreläsare och talare för ett framträdande så bjuder jag en förskola, ett seniorboende eller annan social verksamhet med knappa resurser på en föreställning. Kanske har någon i verksamheten en anknytning till en förskola eller annan inrättning, annars finns det många hugade intressenter. Bättre goodwill är svårt att få!

Som psykolog har jag under många år ägnat mig åt kreativitet och innovation och jag vet att de flesta organisationer behöver inspiration till att få grepp om innovationens krafter. Därför erbjuder jag nu som föreläsare och talare:


CREATIVITY BY MAGIC™


En föreläsning om innovationens dynamik i form av en trolleriföreställning tänkt att vara underhållning vid konferenser och andra evenemang. Ett överraskande inslag som aktiverar deltagarna, ger skratt och något att prata om och som ger energi åt hela konferensen.

Med hjälp av trolleri och deltagare från publiken demonstreras aspekter av innovation. De spontana förutsättningarna skapar oväntade situationer och påminner om att risktagande och lustfylld lek är viktiga delar av all innovation. Självklart förevisas också innovationer som bara låter sig göras med magi.


FÅ DELTAGARNA ATT MÅ BRA MED EN MAGISK HAPPENING!