(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

S I M  S A L A  B I M  V I  F A T T A R  I N G E N T I N G !

Trolleri för barn

Endast jultomten kan väcka mer förväntan hos förskolebarn än en trollkarl. Man kan vara tacksam mot jultomten då han hjälper oss att förstå betydelsen av det extraordinära för ett barn. Det är självklart att ett barn i vår kultur ska få uppleva jultomten. Det borde vara lika självklart att alla barn ska få uppleva en trollkarl, som ju förekommer i alla kulturer. Att få vara med om det extraordinära ger känslan av att vara speciell. Barnen får något att berätta och om trolleriet blir lyckat kommer de att minnas upplevelsen resten av livet.


Därför tar jag trolleri för barn på största allvar.


Det gläder mig att världshälsoorganisationen WHO har uppmärksammat förundran som en av åtta byggstenar för existentiell hälsa.

Dessvärre påminns man om att vi lever i en ekonomisk verklighet med litet utrymme för förskolor och skolor för kulturella inslag. Mitt försök att lösa det kan Du se på företagssidan. Vi måste hjälpas åt så att alla barn får uppleva trolleri.Uppdragsgivare: Ludvigsborgs friskola, Svenshögsskolan, Edvinshemsskolan, Perstorps Bibliotek, Upp och hoppa i Rosengård, Hjärups Bibliotek, Staffanstorps Bibliotek, Svarteskolan, Bladins, Tomelilla Bibliotek, Lyckebo Förskola.

Observera att jag inte uppträder på barnkalas.